Поліцейська з Кіровоградщини стала головним суддею змагань із панкратіону

Квітень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Старший інспектор тренінгового центру Нацполіції в Кіровоградській області, майор Ольга Гусак і сама має звання майстра спорту України.

Дівчина зізнається, що її місія була більш ніж відповідальною та почесною. До колегії суддів разом з нею увійшли представники Федерації панкратіону України. Змагання, які відбувалися у Києві протягом двох днів, сьогодні завершилися урочистою частиною з нагородження переможців.

До остаточного завершення турніру та підписання суддями протоколів змагань, Ольга Гусак утримувалася від будь-яких коментарів – такі правила. Потім все ж таки поділилася своїми враженнями. Розповідає, що спортсмени з панкратіону, які представляли Національну поліцію, Нацгвардію, прикордонну службу, а також відомчі вищі навчальні заклади системи МВС України, були добре підготовленими та показали високий рівень майстерності, а відповідно – і результат.

- Скажу від усієї нашої суддівської колегії: працювати було не просто. Суддівство взагалі досить скрупульозна і відповідальна робота, де не існує щонайменших дрібниць. Думаю, ми зі своїм завданням впоралися.

Дякуємо за ідею спортивного свята, учасниками якого ми стали, Раднику міністра внутрішніх справ України Володимиру Мартиненку. Важливо, що розвитку фізичної культури та спорту серед поліцейських приділяється належна увага. Навантаження на службі й справді значні, але з такою відмінною підготовкою для кожного з них усі ці задачі під силу, - зазначила Ольга.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool