Поінформованість - шлях до зайнятості

Грудень 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1365 | Коментарі: 0

З метою підвищення рівня поінформованості щодо діяльності служби зайнятості і соціальних послуг, які вона надає, формування у цільових груп та широкої громадськості об’єктивних уявлень про реальну ситуацію на місцевому ринку праці, можливості служби зайнятості сприяти працевлаштуванню та підбору необхідних кадрів та Світловодським міськрайонним центром зайнятості проведено виїзний День центру зайнятості для населення Григорівської сільської ради, на території якої розташовано п’ять сільських населених пункти: Григорівка, Кобзарівка, Яремівка, Оврагове та Перехрестівка.

Захід відбувся за участі представників місцевого самоврядування та роботодавців, зокрема ДП АФ Григорівська, СТОВ «Земля і люди», ФГ «Дживан Дарвін», ПП «Ефект», ФГ «Яремівське», ФГ «Оптима», ФОП Циганчук С.Є.
Так, під час інформаційного семінару для незайнятого населення присутнім надана актуальна і корисна інформація про стан місцевого ринку праці, перспективи працевлаштування громадян, які проживають на території даної сільської ради, можливості тимчасової зайнятості тощо, а також обговорено питання стосовно організації та ефективного ведення особистого селянського господарства з метою отримання прибутку та ін.
Для роботодавців проведено семінар, під час якого їх поінформовано про комплекс соціальних послуг, що надає служба зайнятості, її можливості сприяти працедавцям у збережені кадрів, укомплектуванні робочих місць та ін.
Значну увагу приділено й роботі з сільською молоддю, зокрема учнівською. Так, для старшокласників Григорівської загальноосвітньої школи проведено профорієнтаційний урок на тему: «Обираєш професію – обираєш майбутнє», у ході якого юнаки та дівчата дізналися про світ професій, вимоги та особливості сучасного ринку праці; ознайомилися із формулою вдалого професійного вибору.
Протягом виїзного Дня центру зайнятості працювали консультаційні пункти для населення з питань профорієнтації, юридичних та інших питань пов’язаних з працевлаштуванням та підбором кадрів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool