Похід кіровоградських футболістів до дитячого будинку Барвінок (фото)

Вересень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1727 | Коментарі: 0

Зовсім нещодавно приємно здивували футболісти «Зірки», які абсолютно не афішуючи, самостійно зібрали гроші, закупили фрукти, солодощі, соки і все це відвезли до кіровоградського дитячого будинку «Барвінок».

Від імені гравців команди Ярослав Галенко, В’ячеслав Горбаненко, Володимир Олефір, Владислав Насібулін, Роман Бочкур, Єгор Іванов, Дмитро Осадчий та В’ячеслав Самойленко передали подарунки дітлахам, поспілкувалися з малюками та з вихователями. Я не згадую слово «познайомилися» тому, що як виявилося, футболісти «Зірки» намагаються частенько тут бувати.

Ігор Плескач (тренер-вихователь дитячого будинку «Барвінок»):

«Традицію відвідування нашого дитячого будинку встановив ще в 2010 році воротар «Зірки» Сашко Чурілов, який разом з Ярославом Галенко, Денисом Стояном, Андрієм Смалько, Олегом Давидовим, і іншими гравцями «Зірки» стали цікавитися долею хлопців нашої установи, відвідувати і допомагати нашим вихованцям. Естафету у Олександра Чурілова підхопив Ярослав Галенко, який знайшов абсолютну підтримку у партнерів по команді. А Влад Насібулін, до речі, допомагав нам ще граючи за Маріуполь.

Директор «Барвінка» Ольга Гречишкіна підтримала захоплення наших вихованців футболом. Так у нас з'явилися свої команди. Юнаки 1996 р.н. позаминулим літом перемогли в турнірі пам'яті Андрія Куценка, а старші зараз упевнено займають 2-е місце в чемпіонаті міста.

Тож дружба з професіоналами «Зірки» для нас дуже важлива. Тим більше, що Ярослав Галенко та компанія пообіцяли нашим хлопцям в свій наступний приїзд провести спаринг-матч».

Зрозуміло, що такі благодійні акції (підкреслю, далеко не одноразові) - поклик серця молодих хлопців. Упевнений, тепер і юні вболівальники «Зірки» будуть дивитися на своїх кумирів зовсім іншими очима.

Микола Ковальов,
керівник прес-служби ФК «Зірка»

Похід кіровоградських футболістів до дитячого будинку Барвінок (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool