Пограбування у Кіровограді

Липень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1900 | Коментарі: 0

У Кіровограді працівники міліції по «гарячих слідах» затримали любителя чужих золотих прикрас. Про це інтернет-виданню  «FotoInform»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області .

Днями працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області по «гарячих слідах» затримали 27-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні пограбувань.
На лінію «102» у післяобідню пору з різницею у 10 хвилин надійшли повідомлення від двох кіровоградок 60 та 42 років про те, що невідомий чоловік просто на вулиці зірвав з шиї золотий ланцюжок, у одному випадку із хрестиком, та швидко зник.
Отримавши орієнтування, працівники роти патрульної служби терміново розпочали відпрацювання території мікрорайонів, де сталися пограбування.
Неподалік місця скоєння злочину, на яке вказала остання потерпіла, правоохоронці помітили чоловіка, схожого за описом на грабіжника. Молодик, насолоджуючись своїми вдалими «рейдами», аж ніяк не сподівався на швидку зустріч з працівниками міліції, тому не встиг позбутися речових доказів. Під час затримання у кишенях його одягу було виявлено та вилучено два золоті ланцюжки.
У ході встановлення особи підозрюваного з’ясувалося, що зловмисник лише кілька років тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння розбійного нападу. Працювати колишній засуджений не влаштувався, а продовжив заробляти на прожиття незаконним способом.
Під час огляду помешкання молодика оперативники виявили відеокамеру та дві золоті каблучки, які кілька днів тому зникли з будинку 30-річної жительки обласного центру. Зловмиснику нічого не залишалося, як зізнатися у скоєнні крадіжки.
Та, як виявилося, це не останній легкий «заробіток» чоловіка за досить невеликий проміжок часу. Працівники міліції встановили його причетність до скоєння іще кількох пограбувань жінок та 56-річного громадянина сусідньої держави, який приїхав до Кіровограда до родичів у справах. Ввечері на одній із вулиць міста підозрюваний наздогнав потерпілого, та, збивши його з ніг, зірвав із шиї золотий ланцюжок, а з кишені забрав гроші у сумі 300 гривень.
Встановлено, що награбоване зловмисник збував випадковим особам, а гроші витрачав на власні потреби.
За фактами скоєних злочинів порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) та ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), санкціями яких передбачено покарання до 6 років ув’язнення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool