Погода в Україні на вихідні, 16 і 17 вересня

Вересень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні очікується переважно мінлива хмарність

 Майже на усій території країни в суботу в регіоні буде переважно суха погода. Температура повітря вночі складе +7...+23 градусів, удень +21...+33. Вітер змінний, переважно південний, східний, південно-східний, північний, північно-східний і південно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях — мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погодаза даними Sinoptik.ua. Вночі від +7 до +19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +18...+29. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +14 до +23 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +26...+33. Вітер східний, північно-східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У Криму — переважно сонячна погода. У суботу і в неділю на півострові буде суха погода. Температура повітря вночі в межах +17...+23 градусів, удень — до +28...+35. Вітер східних, північно-східних, північних, південних і південно-східних напрямів, 1-7 м/с.

У східних областях — сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура вночі +15...+20 градусів. Денна температура повітря складе +29...+32 градусів. Вітер східних, північних, південно-східних і північно-східних напрямів, 1-5 м/с.

У західних областях — мінлива хмарність. У суботу і в неділю регіоні переважно без опадів. Температура повітря вночі до +6...+18 градусів, удень +21...+25. Вітер південний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде без опадів, у неділю можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі від +9 до +16, удень — від +21 до +24 градусів. Вітер південний, східний, південно-східний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях — сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +9...+18 градусів, удень +24...+31. Вітер східних, південно-східних, північно-східних, північних і південних напрямів, 1-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool