Погода в Україні на середу, 3 лютого

Лютий 03, 2021 | Новини | Переглядів: 554 | Коментарі: 0

У середу південно-західний вітер принесе в Україну потепління.

Щоправда, тепла погода і так переважає зараз у східних областях і на південному сході. Однак в середу тепло буде всюди за даними Sinoptik.ua. Температура повітря протягом дня складе +3...+9 градусів, у Запорізькій області та в Криму місцями до +10...+12 градусів. Свіже повітря буде в північних областях 0...+3 градуси. У західних областях і на півночі очікується дощ і мокрий сніг, у Карпатах, скоріше, сніг. На решті території України – без істотних опадів, хмарно з проясненнями. У четвер прийде циклон, який принесе переважно дощі. А з п'ятниці до нас знову почне запливати морозне повітря.

У північних областях протягом усього дня погода в Києві, Чернігові, Сумах буде похмурою. У регіоні удень піде невеликий дощ зі снігом, але ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вночі до -6...-2, удень стовпчики термометрів піднімуться до 0...+4 градусів. Вітер південний і південно-західний, 1-5 м/с. У другій половині тижня прогнозується дощ зі снігом, небо в хмарах, на вихідних буде відчутне зниження температури до -18.

У південних областях температура повітря вночі +1...+4 градуси, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +6...+8. Вітер західний і південно-західний, 1-5 м/с. У Миколаєві, Одесі, Запоріжжі буде хмарно, опадів не передбачається. У другій половині тижня в області прогнозується хмарна погода, в суботу – сніг, відчутне зниження температури повітря до -5.

У Криму буде мінлива хмарність. Вітер південно-західний і західний, 2-6 м/с. У Сімферополі, Феодосії, Ялті, Красноперекопську, Євпаторії, Севастополі, Керчі – без опадів. Температура повітря вночі від +6 до +8, удень стовпчики термометрів піднімуться від +10 до +13 градусів. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода, дощі зі снігом накриють весь півострів.

У східних областях переважно суха погода. У Луганському і Донецькому регіонах вранці та вдень очікується невеликий дощ, який закінчиться ближче до вечора. Температура повітря вночі до -1...+5 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до +3...+9. Вітер південний і південно-західний, 4-8 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з помірними опадами – дощ, місцями сильний.

У західних областях з ранку і до пізнього вечора небо буде приховано за хмарами. Вітер переважно південно-східний та східний, 1-5 м/с. В Ужгороді, Тернополі, Львові вранці піде невеликий дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Температура повітря вночі опуститься до 0...+2 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +3...+8. У найближчі дні антициклон домінуватиме в Україні, тому очікується хмарна погода з мокрим снігом.

У Карпатах протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ, який йтиме майже весь день, до вечора поступово ослабне. Температура повітря вночі до +2...+3, вдень – до +4...+5 градусів. Вітер переважно південний і південно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – без опадів. У Вінниці, Полтаві, Черкасах похмура погода буде триматися весь день, уранці очікується нетривале прояснення. Температура повітря вночі складе близько -3...-1 градуса, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +2…+4 градусів. Вітер південний і південно-західний, 1-5 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода, місцями – дощ, на вихідних до -9 градусів морозу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool