Подяка міліціонерам за їх працю

Вересень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 2430 | Коментарі: 0

Нерідко для правоохоронців подяка за допомогу простих громадян є не менш важливою, аніж офіційні відзнаки та нагороди, бо щирі слова – якнайкраща винагорода за працю. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Днями на адресу начальника УМВС України в Кіровоградській області полковника міліції Костянтина Пожидаєва надійшов лист зі словами подяки від мешканки села Олександрівка Долинського району Лідії Романько. У своєму листі жінка відзначила роботу начальника Долинського райвідділу міліції підполковника міліції Владислава Баранова та його першого заступника підполковника міліції Валентина Хоменка.
Річ у тім, що Лідія Володимирівна мешкає сама, а тому, коли трапляються якісь негаразди, допомоги їй шукати ніде. Кілька разів, наприклад, з її подвір’я зникали речі. Так, останній раз у жінки поцупили металеві ланцюги, якими вона припинала корову. З такими от бідами Лідія Володимирівна і пішла до райвідділу міліції. Там вона знайшла допомогу і підтримку. А начальник Долинського РВ Владислав Баранов взагалі запропонував Лідії Романько у випадку, коли щось трапиться, одразу телефонувати йому.
Саме за таку небайдужість підлеглих й висловила подяку Лідія Романько начальнику УМВС в області Костянтину Пожидаєву.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool