Подробиці ДТП на Кіровоградщині

Червень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

У результаті ДТП четверо осіб травмовано та один з пасажирів загинув. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Обставини з’ясовують слідчі.

Повідомлення про те, що водій автомобіля ВАЗ 2103 не впорався з керуванням та на швидкості в’їхав у дерево надійшло до Новоукраїнського районного відділу міліції 28 червня близько 6.30 ранку.
На місце пригоди негайно виїхали працівники міліції. Для того, аби визволити з салону пошкодженої машини водія, правоохоронцям довелося звертатися до рятувальників. Медична допомога знадобилася і трьом тяжко травмованим громадянам. Одному з пасажирів допомагати було вже пізно. 28-річний чоловік загинув від отриманих травм на місці аварії.
Як з’ясувалося, в переддень трагедії власник автомобіля ВАЗ залишив свій транспортний засіб у знайомого та домовився, що той проведене його поточний ремонт. Однак ремонтувати машину у вихідний чоловік передумав. Натомість, він разом з друзями виїхав на ньому до сусіднього села, де протягом ночі вживав алкоголь. Подорож додому для нетверезого керманича та його пасажирів закінчилася тяжкими наслідками.
За кілька годин до лікарні з серйозними травмами вже в місті Кіровограді звернувся 23-річний місцевий житель. У своїх поясненнях чоловік вказав, що наявні у нього тілесні ушкодження – наслідок побиття невідомими особами. У результаті перевірки правоохоронці з’ясували, що «жертва зухвалого нападу» і є четвертим потерпілим у ДТП в Новоукраїнському районі. Тікаючи з місця пригоди, він випадково залишив там свій мобільний телефон.
У даний час всі інші обставини трагедії продовжують з’ясовувати слідчі.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool