Подорожчання не буде

Квітень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 2317 | Коментарі: 3

Прокурор міста Кіровограда вимагає скасувати рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради № 329 від 7 квітня 2011 року «Про погодження вартості разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування». Про це інтернет-виданню  «FotoInform»  повідомили в прес-службі прокуратури області

 Нагадаємо, що йдеться про введення нових тарифів на проїзд з 25 квітня поточного року у розмірі 2 гривень. Останнє є незаконним і підлягає скасуванню, оскільки йдеться про порушення Конституції України, а також законів «Про місцеве самоврядування», «Про Антимонопольний комітет України», «Про внесення змін до Закону України «Про автомобільний транспорт» і Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користуванні».

              Оскільки вказане рішення виконкому опротестовано,  звертаємо увагу громадськість міста Кіровограда на те, що виконавчий комітет Кіровоградської міської ради у десятиденний строк повинен розглянути протест прокурора. До цього часу діє старий тариф за проїзд  1 грн. 50 коп.

          Якщо ж водії вимагають з кіровоградців нової плати за проїзд, просимо  повідомляти про ці випадки до прокуратури міста Кіровограда. По кожному такому факту буде проведено перевірку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool