Податковою міліцією Кіровогрдщини обліковано 51 злочин економічної спрямованості

Січень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

З них 18 відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких.

В ході оперативного супроводу документальних перевірок суб’єктів господарювання викрито 32 кримінальних правопорушення за фактами ухилення від сплати до бюджету податків та платежів, 17 з яких – в особливо великих розмірах.
За фактами незаконного виготовлення, підроблення, використання або збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору зареєстровано 3 кримінальних правопорушення. Ще 4 таких виявлено та зареєстровано за фактами доведення до банкрутства. Також викрито 4 факти фіктивного підприємництва.
По одному кримінальному правопорушенню зареєстровано за фактами привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут чи використання.
ДПС у Кіровоградській області нагадує – з 20 листопада 2012 року введено в дію новий Кримінальний процесуальний кодекс України. Відповідно до його вимог в державі діє єдиний для всіх правоохоронних структур реєстр досудових розслідувань (ЄРДР). Він забезпечує єдиний облік кримінальних правопорушень і тих, хто їх скоїв. Також він допомагає здійснювати оперативний контроль за дотриманням законів при проведенні досудового розслідування, а також аналізувати стан і структуру кримінальних правопорушень.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool