Податковою міліцією Кіровоградщини викрито факт відчуження заставного майна

Березень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Співробітники Олександрійської ОДПІ перевірили одне з підприємств області щодо стану збереження майна, яке перебуває у податковій заставі.


В результаті перевірки було виявлено, що посадові особи зазначеного підприємства, зловживаючи службовим становищем, провели операції по відчуженню заставного майна підприємства. Його вартість склала майже 935 тисяч гривень.
В результаті незаконної реалізації заставного майна посадовими особами підприємства спричинено тяжкі наслідки державним інтересам.
За матеріалами співробітників податкової міліції Кіровоградської області слідчим відділом ДПС в області внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем (ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України).
Досудове розслідування по справі триває.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool