Податковий асистент допоможе платникам уникати перевірок та штрафів за ризикові звіти

Листопад 07, 2012 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Державна податкова служба запускає новий он-лайн сервіс для підприємців – „Податковий асистент”. Так, на постійній основі, через Інтернет ДПСУ повідомлятиме платників про податкові ризики, які податківці виявляють під час моніторингу їх господарської діяльності.

Листування буде індивідуальним та повністю конфіденційним. При цьому податкова пропонуватиме підприємцям самостійно усунути недоліки до офіційного подання звітності.
З точки зору фахівців податкової виправлення розбіжностей заздалегідь буде більш конструктивним. Фактично платник отримує від органів ДПС послуги податкового аудиту – безкоштовно та з якісною інформацією від першоджерела. Тому в податковій службі сподіваються, що це сприятиме подальшому налагодженню партнерських стосунків та популярності електронних сервісів звітування.
Разом з тим, слід зазначити, що скористатися сервісом „Податковий асистент” зможуть лише ті платники, які надсилають звітність до органів ДПС в електронному вигляді.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool