Податковаї служба та територіального відділення Асоціації платників податків України підписали Меморандум

Квітень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1952 | Коментарі: 0

У Кіровограді підписано Меморандум про співпрацю та План спільних дій між ДПА у Кіровоградській області Територіальним відділенням Асоціації платників податків України у Кіровоградській області. Документами визначено основні напрямки співпраці на 2011 рік. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ДПА Кіровоградської області

Зазначені документи у ході робочої зустрічі підписали голова ДПА у Кіровоградській області Ігор Гербіченко та голова Територіального відділення Асоціації платників податків України у Кіровоградській областіВолодимир Гришко. Меморандум є публічною угодою між податковою службою Кіровоградщини та організацією, що представляє інтереси місцевих платників податків. Він декларує права й обов’язки платників податків та державних органів влади у питаннях удосконалення процесу встановлення, регулювання, стягнення і використання податків і зборів та передбачає розбудову партнерських відносин та узгодження плану спільних дій.

План спільних дій є своєрідним додатком до Меморандуму, та містить детальнішу інформацію щодо проведення спільних заходів сторонами-підписантами. Він передбачає узгодження позиції податкової служби та територіального відділення АППУ щодо реформування податкової системи та забезпечення участі громадськості у прийнятті державних рішень стосовно оподаткування. Зокрема це стосується проведення „круглих столів”, нарад, спільних інформаційних заходів по всій території області з роз‘яснень норм Податкового кодексу, засідань з питань модернізації податкової служби, а також засідань робочої групи з вирішення конфліктних питань між платниками податків та податковими органами.

Також під час зустрічі голова ДПА у Кіровоградській області Ігор Гербіченко та голова Територіального відділенням Асоціації платників податків України у Кіровоградській областіВолодимир Гришко обговорили хід проведення регіонального етапу Всеукраїнського рейтингу „Сумлінні платники податків України”, який нині завершується на Кіровоградщині.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool