Податкова:До уваги громадян та платників податків!

Січень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1412 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ повідомляє, що протягом січня 2012 року будуть проведені сеанси телефонного зв’язку “гаряча лінія” з наступної тематики:

     - 10 січня із 10-00 до 11-00 год. на тему: ”Порядок переходу на спрощену систему оподаткування фізичними особами-підприємцями. Детінізація доходів та упередження фактів виплати заробітної плати „в конвертах”. Заходи протидії мінімізації доходів та тіньовому бізнесу” із заступником начальника управління оподаткування фізичних осіб Наталією Миколаївною Карлюгіною. Свої запитання в можете задати за телефоном 33-01-09.

     - 16 січня із 10-00 до 11-00 год. на тему: ”Вирішення проблемних питань щодо справляння ПДВ. Реєстрація в Єдиному реєстрі податкових накладних із сумами ПДВ більше 10 тис гривень та податкових накладних на поставки підакцизних та імпортованих товарів з 1 січня 2012 року” із заступником голови комісії з проведення реорганізації Кіровоградської ОДПІ, заступником начальника інспекції – начальником управління оподаткування юридичних осіб Оксаною Володимирівною Єфімович. Свої запитання в можете задати за телефоном за телефоном 30-40-95.
     - 24 січня із 10-00 до 11-00 год. на тему: ”Пріоритетні напрямки діяльності головного відділу податкової міліції. Негативні наслідки взаємодії реально діючих підприємств з суб’єктами господарювання, що мають ознаки фіктивності. Упередження негативних проявів корупції в органах державної служби” з головою комісії з проведення реорганізації Кіровоградської ОДПІ, першим заступником начальника інспекції Олександром Олександровичем Постриганенком. Свої запитання в можете задати за телефоном 30-41-06.


     - 30 січня із 10-00 до 11-00 год. на тему: ”Конституційне право громадян на звернення. Стратегічний курс на європейську інтеграцію. Переваги подання звітності в електронному вигляді, а саме, запровадження „Електронної картки” із заступником голови комісії з проведення реорганізації Кіровоградської ОДПІ, заступником начальника інспекції – начальником управління погашення прострочених податкових зобов’язань Альоною Віталіївною Тітекіною. Свої запитання в можете задати за телефоном 33-35-86. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool