Податкова: Запроваджено новий механізм сплати ПДВ

Січень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1381 | Коментарі: 0

1 січня 2012 року запроваджено новий механізм сплати податку на додану вартість переробними підприємствами, шляхом його розподілу на дві частини та зарахування як до спецфонду держбюджету, так і на спецрахунки, відкриті в органах державної казначейської служби (пункт 1 підрозділу 2 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України) Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

     Окрім того, зменшено мінімальний розмір суми податку на додану вартість в одній податковій накладній, яка підлягає реєстрації платниками податку на додану вартість – продавцями в Єдиному реєстрі податкових накладних, зі 100 до 10 тисяч гривень.

     З 1 січня поточного року податкова накладна, виписана при здійсненні операцій з постачання підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України, підлягає включенню до Єдиного реєстру податкових накладних не залежно від розміру податку на додану вартість в одній податковій накладній.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool