Податкова: Відлік пішов. Держслужбовцям лишився тиждень на подання декларацій

Березень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1378 | Коментарі: 0

Від учора розпочався останній тиждень, відведений державним службовцям на подання декларацій про доходи за минулий, 2011 рік. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Нагадаємо, відповідно до Закону „Про засади запобігання та протидії корупції” службові особи державних установ та органів місцевого самоврядування зобов'язані до 1 квітня 2012 року подати за місцем роботи (служби) Декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру.

Державна податкова служба зі свого боку готова надати декларантам усю необхідну консультаційну та організаційну підтримку для виконання своїх законних обов’язків. Фахівці територіальних інспекцій допоможуть держслубовцям правильно заповнити декларації та подати звіти у встановлені терміни.
Підкреслюємо – записи у деклараціях службовці повинні зробити особисто, власноруч записавши туди усі належні відомості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool