Податкова: Свідоцтво про сплату єдиного податку дійсне до 1 червня 2012 року

Травень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1354 | Коментарі: 0

Відповідно до вимог Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування обліку та звітності”, видані свідоцтва про сплату єдиного податку на 2011 рік відповідно до Указу Президента України "Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва" є дійсними до отримання свідоцтва платника єдиного податку, передбаченого цим Законом, але не пізніше ніж до 1 червня 2012 року. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Отже, платники єдиного податку, які не здійснили зміну свідоцтв, зобов’язані в термін до 1 червня 2012 року замінити Свідоцтво про сплату єдиного податку на Свідоцтво платника єдиного податку за формою відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 20.12.11 №1675, з урахуванням видів діяльності згідно з КВЕД ДК 009:2010.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool