Податкова: Свідомість громадян постійно зростає

Серпень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1554 | Коментарі: 0

З року в рік у Кіровоградській області зберігається позитивна динаміка зростання кількості поданих громадянами декларацій та нарахованого до сплати податку на доходи фізичних осіб. Не став винятком і поточний рік. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

У 2011 році до податкових органів області громадянами подано 32,5 тисяч декларацій про доходи, отримані у 2010 році, що на 1,3 тисячі декларацій більше, ніж у минулому році, - про це під час прес-конференції повідомив заступник голови ДПА у Кіровоградській області Олександр Підлісний.
Всього за підсумками проведених перерахунків до сплати підлягає 15,6 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, що на 5,1 млн.грн. або на 47,9 відс. більше, ніж у 2010 році. На сьогодні громадянами вже сплачено до місцевих бюджетів 96 відс. задекларованих до сплати сум.
Крім цього, право на податкову знижку отримали майже 3 тисячі громадян, що на 378 осіб або на 11,2 відс. менше, ніж у минулому році. До повернення підлягає 1,9 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool