Податкова: Створюється Центральний офіс з обслуговування платників податків

Травень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1186 | Коментарі: 0

Стратегічною метою створення Центрального офісу з обслуговування великих платників податків є забезпечення адекватності сплати податків і зборів великими платниками податків шляхом удосконалення управлінської структури ДПС України, розробки й впровадження нових стандартів з адміністрування й надання податкового сервісу. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Замість існуючих сьогодні 11 спеціалізованих ДПІ буде створено регіональні відділення Центрального офісу з обслуговування великих платників податків, які будуть обслуговувати всіх великих платників податків країни. Кадровий потенціал у спеціалізованих інспекціях буде більш кваліфікований, що дозволить вирішувати складніші проблеми, а платникові одержувати якісніші послуги.
На перехідному етапі впроваджується єдина методологія роботи спеціалізованих інспекцій. Усі заходи спрямовані на мінімізацію прямого контакту податківців із платниками шляхом приведення процедур до єдиного стандарту. Це, у свою чергу, приведе до стабілізації бюджетних надходжень і відмови від використання схем у роботі великого бізнесу.
Створення Центрального офісу великих платників дозволить стандартизувати процедури, поліпшити методологію обслуговування, надати якнайбільше сервісних послуг великому платникові й максимально уникнути ризиків у наповненні державного бюджету. Для користувачів загальнонаціонального офісу працює принцип «все включено»: тут зібрані кращі фахівці, введені такі послуги, як реєстрація, консультація, у тому числі і через Інтернет, надання адміністративних послуг, проведення звірок, прийом звітності, видача довідок, робота приймальні громадян і багато іншого. Таким чином, якісно поліпшується обслуговування платників податків, робота податкової служби стає прозорішою і комфортнішою, а також заощаджується час підприємців та самих податківців.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool