Податкова: Сплата державних дивідендів

Квітень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Державна податкова служба у Кіровоградській області звертає увагу на те, що з 24.02.12 набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 22.02.12 №122, якою затверджено базовий норматив відрахування частки прибутку, що спрямовується на виплату дивідендів за результатами фінансово-господарської діяльності у 2011 році господарських товариств, у статутному капіталі яких є корпоративні права держави, у розмірі 30 відсотків. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Також повідомляємо, що з 26.02.11 діє Постанова Кабінету Міністрів України від 23.02.11 №138, якою затверджено Порядок відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями.

Отже, підприємства, які сплачують до бюджету держдивіденди, відображають їх суму в Розрахунку частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями, форму якого затвердженого наказом ДПАУ від 16.05.11 №285. Даний розрахунок подається до відповідного органу ДПС у строки, передбачені для подання декларації з податку на прибуток, а суму держдивідендів сплачують протягом тих самих строків, що і податок на прибуток.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool