Податкова служба Кіровоградщини скорочує кількість перевірок суб'єктів господарювання

Жовтень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Сьогодні вони проводяться лише після ретельної аналітичної роботи, детального вивчення податкової історії підприємств, які дають підстави для виходу на перевірку. Тобто, перевірки здійснюються лише в тих підприємців, які відносяться до групи «ризику»

Так, протягом січня-вересня проведено 496 комплексних документальних перевірок суб'єктів господарювання-юридичних осіб. Це на 112 менше, ніж за відповідний період 2011 року. Також значно скорочено кількість фактичних перевірок суб'єктів господарювання. Протягом січня-вересня проведено 180 фактичних перевірок (за 9 місяців 2011 р. – 545). При цьому, вони проводилися виключно за обставинами, визначеними статтею 80 Податкового кодексу, зокрема в результаті звернень громадян та надходження інформації від органів виконавчої влади.
Внаслідок проведення контрольно-перевірочної роботи з початку року донараховано 45,6 млн. грн. узгоджених податкових зобов’язань, що на 12,9 млн. грн. більше, ніж за січень-вересень минулого року.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool