Податкова: Шановні жителі Кіровоградщини!

Березень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Термін подання декларації про майновий стан та доходи одноосібниками спливає 30 квітня 2013 року

Обов'язок подання декларації у громадянина виникає у разі отримання ним протягом звітного року окремих оподатковуваних доходів. Одним із їх видів є дохід від земельних паїв, що самостійно обробляються (доходи одноосібників).
Шановні жителі Кіровоградщини, поспішайте встигнути задекларувати свої доходи до 1 травня 2013 року! Адже податок на доходи фізичних осіб є одним із основних джерел наповнення місцевих бюджетів. А це — зарплати вчителів, лікарів, працівників культури, кошти на соціальні програми. Тому всі громадяни повинні розуміти, що, сплачуючи податок на доходи фізичних осіб, вони підтримують місцеві бюджети, а останні формують соціальну політику своїх регіонів.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool