Податкова: На Кіровоградщині притягнуто до дисциплінарної відповідальності 24 посадові особи

Липень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1108 | Коментарі: 0

У І півріччі 2012 року відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Кіровоградській області проведено 96 службових перевірок посадових осіб податкової служби. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

За наслідками проведених службових розслідувань і перевірок внесено 55 подань про притягнення винних осіб до відповідальності.
Притягнуто до дисциплінарної відповідальності 24 посадові особи.
За матеріалами проведених службових перевірок, які направлялись до органів прокуратури для прийняття процесуального рішення, порушено 5 кримінальних справ за ознаками 8 злочинів
З метою виключення можливості прийому до органів ДПС осіб з низькими морально-діловими якостями, які надалі можуть скомпрометувати податкові органи, відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Кіровоградській області проводиться ретельне вивчення відомостей кандидатів, які претендують на зайняття вакантних посад. Так, з початку року проведено перевірку 25 кандидатів, з яких 18 не погоджено в перепризначенні.
Ще 27 співробітників податкової служби, які займались контрольно-перевірочною роботою, переведені на інші посади, не пов’язані з проведенням перевірок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool