Податкова: Міністерством фінансів України затверджено низку наказів щодо спрощеної системи оподаткування

Січень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

ДПА у Кіровоградській області повідомляє, що для тих суб’єктів господарювання, які прийняли рішення з 1 січня 2012 року перейти на спрощену систему оподаткування відповідно до норм Закону України від 4 листопада 2011 року № 4014-VI „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності” та відповідають вимогам статті 291 Податкового кодексу України, Міністерством фінансів України затверджено низку наказів щодо спрощеної системи оподаткування.

Накази розроблено відповідно до вищезазначеного Закону.
Серед них:
наказ Міністерства фінансів України "Про затвердження форми свідоцтва платника єдиного податку та порядку видачі свідоцтва, форми та порядку подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування та форми розрахунку доходу за попередній календарний рік";
наказ Міністерства фінансів України "Про затвердження форм податкових декларацій платника єдиного податку";
наказ Міністерства фінансів України "Про затвердження форм книги обліку доходів і книги обліку доходів і витрат та порядків їх ведення";
наказ Міністерства фінансів України "Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи"
Нагадуємо, що суб’єкти господарювання, які прийняли рішення з 1 січня 2012 року перейти на спрощену систему оподаткування відповідну заяву подають до органів ДПС за місцем реєстрації у термін до 25 січня 2012 року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool