Податкова: Кожен має право на звернення

Серпень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1519 | Коментарі: 0

Робота зі зверненнями громадян – важлива складова у діяльності податкової служби. У такий спосіб забезпечується зворотній зв‘язок з громадськістю. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Протягом січня - липня 2011 року в органах державної податкової служби області відбулося 246 прийомів (в тому числі 158 виїзних), під час яких прийнято 246 громадян. Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися порядку справляння податку на доходи фізичних осіб.
З письмовими зверненнями протягом січня - липня 2011 року до органів ДПС області звернулося 112 громадян, від яких надійшло 107 заяв та 5 скарг. У письмових зверненнях найчастіше порушувалися питання порушення податкового законодавства з боку суб‘єктів господарювання. На підставі фактів, викладених у заявах громадян, проведені перевірки суб‘єктів господарювання, встановлено порушення та застосовані штрафні санкції відповідно до діючого законодавства України.

Для тих, хто бажає скористатися своїм правом на звернення до органів державної влади, повідомляємо адресу приймальні громадян ДПА у Кіровоградській області: м. Кіровоград, вул. Карла Маркса, 55. Запис на особистий прийом до посадових осіб Державної податкової адміністрації у Кіровоградській області проводиться за телефоном: (0522) 36-69-05.

Голова ДПА в області Ігор Анатолійович Гербіченко приймає в перший понеділок місяця з 14.00 до 18.00. Його перший заступник Колотуха Сергій Васильович приймає кожний перший четвер місяця з 14.00 до 18.00.

З питань діяльності податкової міліції громадяни можуть звернутися до першого заступника голови ДПА в області – начальника податкової міліції Роздайбіди Андрія Володимировича у другий четвер місяця з 14.00 до 18.00.

У вирішенні питань контрольно - перевірочної роботи Вам допоможе заступник голови ДПА в області Підлісний Олександр Іванович, який приймає у другу середу місяця з 14.00 до 18 год.00.

З питань реструктуризації, відстрочення та погашення податкового боргу громадяни можуть звернутися на прийом до заступника голови ДПА в області Рудніка Андрія Ярославовича, який приймає у другий вівторок місяця з 14.00 до 18.00.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool