Податкова: Ключі електронного підпису податкова видаватиме швидко і безкоштовно

Червень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Процедура отримання платником безкоштовного ключа електронного цифрового підпису займатиме не більше 25 хвилин. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Про це заявив Голова ДПС України Олександр Клименко, презентуючи акредитований Центр сертифікації електронних ключів.
Громадян в ньому та його регіональних відділеннях обслуговуватимуть 150 кваліфікованих фахівців, які пройшли відповідне навчання. Податкова служба гарантує не тільки швидкість, але й якість сервісу – унікальні криптографічні модулі українського виробництва пройшли всі державні експертизи та забезпечують надійний захист інформації.
26 відділень пунктів видачі та реєстрації електронних ключів вже працює в обласних центрах та 11 – в Києві. У Кіровограді пункт видачі розташовано за адресою: вул. Велика Перспективна, 55.
До кінця року такі установи будуть відкриті в районних центрах та інших великих містах. Для платників всі сервіси, що запроваджуються в податкових установах, будуть безкоштовними.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool