Податкова Кіровоградщини дотримується мораторію на фактичні перевірки бізнесу

Серпень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

ДПС у Кіровоградській області нагадує, що до кінця 2012 року діє мораторій на фактичні перевірки підприємств малого та середнього бізнесу.

Цей час відведений як «адаптивний період» для втілення нових правил спрощеного оподаткування та інших законодавчих змін.
Кількість планових документальних перевірок юридичних осіб протягом третього кварталу 2012 завдяки вдосконаленню процедури планування та відбору до перевірки виключно ризикових платників податків зменшилася на 42%. Всього за цей період податкова служба Кіровоградщини планує перевірити 36 суб’єктів господарювання, тоді як в ІІІ кварталі 2011 року – 62.
В першому півріччі поточного року було проведено 89 планових перевірок місцевих суб’єктів господарювання, це майже вдвічі менше, ніж в аналогічному періоді минулого року.
ДПС у Кіровоградській області нагадує – платники податків, які під час перевірки зіткнулися з неправомірними, на їхню думку, діями податківців, мають можливість повідомити про це вище керівництво Служби за допомогою гарячої лінії «Пульс податкової»: (044)284-00-07.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool