Податкова: Довідку про відсутність податкового боргу відтепер можна замовити в «онлайні»

Липень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Черговий крок у розширенні сервісів для платників податків вже зроблено - відтепер платники податків, які звітують в електронному вигляді, зможуть замовляти Довідку про відсутність заборгованості з податків і зборів (обов’язкових платежів), що контролюються органами ДПС, не відвідуючи податкову інспекцію. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Такий сервіс дозволить значно зекономити час платників податків та мінімізує їхнє спілкування з працівниками Державної податкової служби.
Для того щоб отримати таку Довідку, у запиті, що формується відповідно до електронного формату (J1300301) та надсилається до „Інформаційного порталу органів ДПС” , платнику податків необхідно зазначити спосіб отримання Довідки (електронний чи письмовий).
У залежності від вибору способу отримання Довідки, платнику податків, який не має заборгованості з того чи іншого податку або збору, засобами електронного зв’язку надсилається Довідка в електронному вигляді (J1400301) або інформаційне повідомлення у вигляді квитанції від інспектора ОДПС про стан розгляду Довідки за місцем обліку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool