Податківці привітали вихованців Олександрійської школи-інтернату з Днем святого Миколая

Грудень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1394 | Коментарі: 0

В День святого Миколая начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Кіровоградській області Вадим Янишевський та перший заступник начальника УПМ ДПА у Кіровоградській області Віталій Босненко відвідали Олександрійську загальноосвітню школу-інтернат, шефом яких вже кілька років поспіль є податкова служба області.

Цього разу податківці привезли дітям солодощі, новорічні подарунки, настільні розвиваючі ігри та спортивний інвентар.

Податківці привітали своїх підшефних зі святом святого Миколая, одним із найсвітліших і найрадісніших християнських свят, приходу якого з нетерпінням чекає малеча всього світу. Вони побажали дітям, щоб цей день приніс до їхньої оселі радість, світло і приємні несподіванки.
Вихованці школи-інтернату з великою неохотою відпускали гостей з податкової. Проте податківці запевнили своїх підшефних в тому, що розлучаються вони ненадовго, і найближчим часом знову завітають до них у гості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool