Податківці Кіровоградщини в результаті застосування заходів по погашенню податкового боргу мобілізували до зведеного бюджету 27 5 млн грн

Липень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

З метою забезпечення наповнення бюджетів усіх рівнів коштами співробітники органів ДПС Кіровоградської області вживають до підприємств-боржників заходи з погашення податкового боргу. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Слід зазначити, що з січня 2011 року запроваджено нові правила оподаткування, у тому числі з питань ліквідації податкового боргу, пов’язані з набранням чинності Податковим кодексом України.
В результаті за рахунок застосування заходів по погашенню податкового боргу до зведеного бюджету Кіровоградщини податківці мобілізували 27,5 млн. грн., до державного – 18,7 млн. грн. Такого результату вдалося досягнути внаслідок застосування таких заходів, як стягнення платіжними вимогами з рахунків боржників (595,5 тис. грн.), вилучення готівкових коштів (177 тис. грн.), реалізації майнових активів (271,1тис.грн.), стягнення податкового боргу в судовому порядку (2,8 млн. грн.) тощо. Більше 639 тис. гривень надійшло від підприємств, що перебувають у процедурах банкрутства.
Разом з тим, станом на 01.07.2011 податковий борг до бюджетів усіх рівнів по Кіровоградській області склав 243,8 млн. грн., у тому числі до державного бюджету – 189,6 млн. гривень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool