Податківці безпідставно перевіряли кіровоградського підприємця

Серпень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Знам’янською міжрайонною прокуратурою виявлено факт безпідставно призначеної та проведеної податкової перевірки місцевого підприємця.

Працівники прокуратури, за зверненням приватного підприємця, провели перевірку діяльності Знам’янської об’єднаної державної податкової інспекції. За її результатами встановлено порушення чинного законодавства з боку даного контролюючого органу. Зокрема, за відсутності будь-яких законних підстав, службовими особами податкової інспекції проведено кілька перевірок згаданого суб’єкта господарювання.
Знам’янським міжрайонним прокурором внесено подання начальнику Знам’янської ОДПІ з вимогою притягти до відповідальності винних службових осіб. Наразі подання перебуває на розгляді.
Принагідно додамо, що органи прокуратури Кіровоградщини продовжують цілеспрямовану роботу по виключенню випадків незаконного втручання контролюючих органів та органів влади у діяльність підприємств, установ та організацій, інших господарюючих суб’єктів. У зв’язку з цим нагадаємо про функціонування в прокуратурі області телефону «гарячої лінії» 27 63 10. Зателефонувати на даний номер і надалі може кожен, хто потерпає від незаконних дій контролерів.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool