«Подаруй дітям турботу!»

Грудень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

У Кіровограді пройшла одна з найбільш масштабних благодійних акцій року – «Подаруй дітям турботу!»

Організатори акції «Подаруй дітям турботу!» присвяченої Всесвітньому дню інвалідів: директор Кіровоградського районного будинку культури Павло Федчишин та голова КОБФ «Майбутнє за молоддю» Ганна Колєва оголосили результати першого етапу акції. Організаторам вдалося зібрати активів, до яких входять і фінансові пожертви на суму 20 000 гривень.
Нагадаємо, що метою акції був збір іграшок, книжок, а також благодійної допомоги для дітей з інвалідністю, яким потрібна підтримка і піклування кожного з нас.
Фінал акції і заходи для 30 дітей з обмеженими фізичними можливостями відбулися в Кіровоградському районному Будинку культури.На підбиття підсумків завітали: голова Кіровоградської райдержадміністрації Андрій Маліцький, голова Кіровоградської районної ради Олександр Євміна, член правління КОБФ «Майбутнє за молоддю» Анжеліка Рацул та представники Криворізької громадської організації «Істина надія». Під час фінального етапу для дітей провели майстер-класи члени вишивального клубу «Ниточка» (директор Наталія Ніжнікова).
Тож, в ході акції вдалося зібрати 360 м’яких іграшок на суму 10 800 грн., подарунки від Криворізької громадської організації «Істина надія» – на суму 3 200 грн., інших іграшок – на 350 грн., одягу на 450 грн., солодких подарунків від Партії Регіонів на 3500 грн., залучено фінансових ресурсів на суму 1700гр, з них 200грн. бюджетних коштів Кіровоградського району.
До акції долучилися: 12 шкіл Кіровоградського району, 5 бібліотек, 2 заклади культури, 4 структурні підрозділи РДА, танцювальний колектив «Оленка», при Кіровоградському районному Будинку культури, голова Кіровської районної у м. Кіровограді ради О. Рацул, Week.kr.ua Єлисаветградська суспільно-політична газета (головний редактор О. Гура), підприємства: ДП Кіровоград тепло, ПП «Артур», ПП «Дорожко», Кіровоградсь райспожив товариство.
Громадська організація «Істина надія», КООГ «Фонд захисту землевласників і сільгосптоваровиробників», Центр психології «Альта», Кіровоградська Молодіжна рада при виконкомі Кіровоградської міської ради, церква «П’ятидесятники».
«Це дійсно один із кращих результатів по збору благодійної допомоги в області за останній, рік, – зазначив Павло Фечишин. –За десять днів, протягом яких тривала акція, потік благодійників був настільки насиченим, що навіть у день фіналу нам телефонували і пропонували допомогу.»
– «Саме з цієї причини, що не всі встигли поділитися частинкою доброти ми продовжуємо акцію. ЇЇ назва «Стань святим Миколаєм – подаруй турботу дітям», – говорить Ганна Колєва. – Для цього ми відкриваємо ще два нові пункти прийому допомоги на мікрорайонах Волкова та Шкільному».

Організатори також повідомили, що цільова аудиторія другого етапу акції – дитячі будинки сімейного типу, соціально незахищені родини, діти сироти, діти з особливими потребами міста Кіровограда.

Пункти збору:
Кіровоградський районний Будинок культури, вул. Дарвіна, 23; (директор Павло Федчишин, тел. 095 92 69 861 );
Кіровоградська районна бібліотека для дітей і дорослих, вул. Дарвіна,23;
Кіровоградський районний Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, вул. Кільцева, 34а;
Громадський офіс вул. Дзержинського 53а, кабінет Громадської ради при кіровоградській ОДА (тел. 24 05 08);
Кіровська районна в м. Кіровограді рада вул. Гоголя 28, каб. № 6;
ДЮЦ „Чайка” – Волкова 26, корпус 1
ЗОШ № 22 мікрорайон Шкільний – директор Набока Б.С.

Для перерахування коштів: КОБФ «Майбутнє за молоддю» (голова фонду Ганна Колєва, тел. 095 77 80 500 );
25006, м. Кіровоград, вул. Гоголя, 44
Р/р 26007052900404
«Приватбанк»
МФО 323583
ЄДРПОУ 26271310
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool