По місту відновлюють зовнішнє освітлення

Червень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1251 | Коментарі: 0

На адресу виконавчого комітету Ленінської районної у місті Кіровограді ради надійшли численні звернення громадян щодо небезпечного пересування дорослих та дітей за відсутності зовнішнього освітлення по провулку Поштовому. Крім того, на розі вулиці Шумілова та провулку Поштовому розташована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 ім. Пушкіна Кіровоградської міської ради.

На початку червня 2012 року в рамках реалізації ініціативи голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Ларіна «Світла Кіровоградщина» на території Ленінського району відновлено зовнішнє освітлення провулку Поштового та встановлено дві світлоточки по вулиці Свердлова.
Кошти на виконання робіт були виділені з цільового фонду районного у місті бюджету відповідно до програми розвитку життєвого середовища Ленінського району м. Кіровограда на 2010-2012 роки.
Освітлення вмикатиметься і вимикатиметься автономно за допомогою датчиків на рух людини.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool