По Кіровограду зменшилось кількість смітників

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 0

З 2009 року до сьогодні кількість несанкціонованих сміттєзвалищ у Кіровограді зменшилася з 113 до 40. 

Про це повідомив під час апаратної наради, що провів перший заступник міського голови Василь Дзядух, головний лікар Кіровоградської міської санепідстанції Іван Касьяненко.
За його словами, фахівці СЕС проводять розяснювальну роботу з мешканцями міста, санітарно-гігієнічне навчання з головами квартальних комітетів, господарями домоволодінь, та адміністраціми КРЕПів та ЖЕКів щодо укладення договорів з відповідними підприємствами або установами, які мають ліцензію на вивезення та утилізацію твердого побутового сміття.
Значний вплив на зменшення сміттєзвалищ та організацію вивозу сміття дало проведення сумісних рейдів зі спецінспекцією Кіровоградської міської ради в приватному секторі та щорічних акцій "За чисте довкілля". З 2009 по 2011 рік кількість договорів, укладених підприємствами з вивозу сміття із мешканцями, збільшилася з 19 до 60-70 відсотків.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool