По Кіровограду проводять рейди (ФОТО)

Листопад 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1653 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровограді фахівцями Управління Держтехногенбезпеки, Територіального Управління МНС в області спільно з соціальними працівниками територіального центру соціального обслуговування населення проведено рейд по житловому сектору мікрорайону Кущівка.

Традиційно особлива увага – будинкам, де проживають соціально-незахищені верстви населення та одинокі люди похилого віку. Активну участь у заході взяли журналісти обласної телерадіокомпанії «ТТV». У ході рейду фахівці Держтехногенбезпеки розповідали стареньким про правила пожежної безпеки у побуті та роздавали листівки застережного характеру, попереджуючи при цьому про небезпеки, які можуть спіткати пенсіонерів у випадку недотримання елементарних правил поведінки з вогнем. Ця тема є особливо актуальною у холодну пору року. Люди, намагаючись зігрітися, часто використовують несправні печі, газові котли та електронагрівальні прилади, при цьому накликаючи на свою оселю вогняне лихо. І, як правило, від вогню найчастіше страждають найменш захищені верстви населення, тому що не завжди у змозі дати раду собі, не кажучи вже про боротьбу із вогняною стихією. Відомо, що пожежу простіше попередити, ніж загасити. Подібні заходи проводитимуться і надалі.

По Кіровограду проводять рейди (ФОТО)


Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool