Платники податків України активніше користуються Єдиним реєстром податкових накладних

Серпень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

У 2012 році вчетверо збільшилась кількість платників, які почали реєструвати свої податкові накладні в Єдиному реєстрі.

Так, за 7 місяців поточного року податкові накладні зареєстрували 114,5 тис. українських платників. Тоді як у минулому році таких платників було лише 23,5 тис. осіб.
Єдиний реєстр вже нараховує 33,3 млн. податкових накладних. Загальна сума всіх зареєстрованих податкових накладних складає майже 325,4 млрд. гривень.
ДПС у Кіровоградській області нагадує: реєстрація накладної в Єдиному реєстрі надає підприємствам змогу позбавитися від зайвої «паперової» бюрократії, обмінюючись виключно електронними версіями документів.
Платникам податків слід пам’ятати – з 1 січня 2012 стала обов’язковою реєстрація накладних на суму більше 10 тис. грн. З початку року в Україні вже зареєстровано 3,5 млн. таких накладних.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool