Платники податків Кіровоградщини перерахували до бюджетів усіх рівнів 1 млрд. 676 млн. грн.

Жовтень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Близько 583 млн. грн. з цієї суми надійшло до державного бюджету. Це на 93,6 млн. грн. більше, ніж в аналогічному періоді 2011 року.

Такого результату вдалося досягти за рахунок надходження основних бюджетоформуючих платежів, які є одночасно й дотаційноформуючими. Так, протягом цього часу державна скарбниця отримала 195,9 млн. грн. податку на прибуток підприємств, 313,9 млн. грн. податку на додану вартість та 12,5 млн. грн. акцизного податку.
Позитивною є також динаміка надходжень до місцевого бюджету. Щомісячне виконання прогнозних показників забезпечило протягом січня-вересня 2012 року більше 1 млрд. грн. податків і зборів місцевого бюджету, або 110,1 відс. до доведеного завдання. Це на 197,3 млн. грн. більше, ніж протягом відповідного періоду 2011 року.
Проведений аналіз свідчить, що збільшення надходжень місцевих бюджетів відбулося за рахунок надходження податку на доходи фізичних осіб – вони склали 785,3 млн. грн., додатково цього платежу надійшло – 41,5 млн. грн. та плати за землю – зібрано 181,3 млн. грн., додатково – 23,9 млн. грн.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool