Платники Кіровоградської ОДПІ перевиконали надходження до Державного бюджету

Грудень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 722 | Коментарі: 0

За 11 місяців п.р. платники Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області поповнили Державний бюджет на 1,1 млд.грн., що становить 135,3 відс. від доведених бюджетних призначень – 836,2 млн.гривень. Проти аналогічного періоду минулого року надходження збільшено на 63,9 відсотки ( + 441,2млн.гривень).

Найбільшу питому вагу, а саме 57,5відс., в загальній сумі надходжень до Державного бюджету займає ПДВ, якого протягом одинадцяти місяців поточного року забезпечено у сумі 649,9млн.грн., чим зумовлено виконання індикативного показника по даному виду податку на 164,8відс., ПДФО виконано на 109,9 відс. – надійшло 231,1млн.грн. при доведеному показнику 210,2млн.грн., військового збору надійшло 82,4млн.грн.або 102,6відс.при доведеному показнику – 80,3млн.гривень. Про це нам повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.

Кіровоградська ОДПІ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool