Платники Кіровоградщини сплатили до місцевих бюджетів більше 513 мільйонів гривень

Травень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

На таку суму податкових платежів протягом чотирьох місяців цього року наповнилася дохідна частина місцевих бюджетів регіону.

Зокрема, у квітні нинішнього року надійшло 142,1 млн. грн., що на 4,3 млн.грн. або 3,1% більше, ніж у минулому році – відмічають у Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області.
Більше 70% доходів місцевих бюджетів області займає податок на доходи фізичних осіб, надходження від якого в регіоні за січень - квітень нинішнього року склали близько 361 млн. грн. Лише у квітні цього року надійшло 104,6 млн. грн. податку.
Також вагоме місце у забезпеченні діяльності місцевих громад займає надходження плати за землю. Цьогоріч, у квітні жителі області сплатили 21,9 млн. грн. плати за землю, а з початку року – 82,7 мільйони гривень.
Третє місце у формуванні місцевих бюджетів регіону належить «спрощенцям». Платники вже мобілізували до місцевих бюджетів 37,9 млн. грн. єдиного податку, а квітневі надходження єдиного податку склали більше 10 мільйонів гривень.
„Сподіваємося, що зібрані кошти допоможуть місцевим органам влади виконати фінансові зобов’язання з виплат заробітних плат працівникам бюджетної сфери, а також реалізувати заплановані заходи в рамках державних соціальних програм,” – зазначила в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Тетяна Соколенко.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool