Платниками Кіровоградщини сплачено 275,5 мільйонів гривень єдиного податку за минулий рік

Січень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

Саме така сума єдиного податку надійшла за січень-грудень 2015 року до місцевих бюджетів Кіровоградської області.

Як зазначає заступник начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Олена Берестовенко, це майже на 154,3 млн. грн. більше відповідного періоду минулого року.

Із загальної суми єдиного податку 25,8 млн. грн. сплачено юридичними особами, 113,1 млн. грн. – фізичними, а 136,6 млн. грн. – внесок фермерських господарств, які працюють на IV групі спрощеної системи оподаткування.

У відомстві зазначають, виконання прогнозного показника за 2015 рік складає 116 відсотків, в грошовому еквіваленті – 38,2 млн. грн.
Нагадаємо, що останній день сплати авансового внеску з єдиного податку за січень 2016 року платниками, віднесеними до першої та другої груп – 20 січня 2016 року, а для підприємців та підприємств на 3 групі податку строк сплати настає через 50 днів після закінчення кожного кварталу – це по 19 лютого 2016 року за останній квартал 2015 року.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool