Платникам податків Кіровограда у січні відшкодовано більше 150 тис.грн.

Лютий 05, 2014 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

У січні 2014 року 4 платникам податків м.Кіровограда відшкодовано 150636,8 тис.грн. податку на додану вартість, з них за процедурою автоматичного відшкодування 104724,2 тис.грн., що на 59048,5 тис.грн. більше, ніж у січні 2013 року, оскільки відповідають всім тим вимогам, які передбачені пунктом 200.19 статті 200 Податкового кодексу України, зазначив начальник Кіровоградської ОДПІ Павло Козін.

Нагадуємо, що з 1 січня 2014 року строк камеральної перевірки платників із позитивною податковою історією, що є невід’ємною процедурою відшкодування податку на додану вартість, скорочений до 5 календарних днів від дня подання податкової декларації з ПДВ, для інших платників цей строк становить 30 календарних днів.
До платників із позитивною податковою історією відносять платників податків які впродовж попередніх 36 послідовних місяців відповідали таким критеріям:
- відсутність анульованого свідоцтва ПДВ;
- своєчасність подання звітності по ПДВ;
- відповідність критеріям для автоматичного відшкодування в періоді подання заяви про повернення від’ємного значення.
Платників податків що претендують на отримання автоматичного відшкодування ПДВ перевіряють згідно з Порядком визначення відповідності платника податку критеріям, які дають право на отримання такого відшкодування, затвердженим наказом Міндоходів № 781 від 10.12.2013р.

 

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool