Півтори сотні інвалідів скористалися проїздом у спеціалізованих вагонах Одеської залізниці

Жовтень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Протягом 8 місяців поточного року 151 особа з обмеженими фізичними можливостями скористалася проїздом в спеціалізованих вагонах Одеської залізниці, що на 22% більше за відповідний період минулого року.

Для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями на Одеській залізниці діють 3 спеціалізованих вагони, які обладнані спеціальними пристроями для доступу інвалідів до вагонів, купе і туалетів. Два такі вагони курсують у складі фірмового поїзда “Чорноморець” №106/105 сполученням Одеса-Київ та один курсує за призначенням згідно із замовленням інвалідів на візках.
Перевезення інвалідів-колясочників у спеціалізованих вагонах проводиться за попередніми заявками згідно із замовленнями інвалідів. Для того, щоб оформити проїзний документ в одному з вищезазначених вагонів, слід завчасно подати письмову заяву начальнику залізничного вокзалу (станції) від 45 до 5 діб до відправлення поїзда. У заяві зазначаються такі відомості, як: прізвище, ім`я, по батькові, номер та серія посвідчення про право на пільгу, дата та час відправлення поїзда, станція відправлення та призначення, дата зворотного виїзду та час відправлення поїзда, місце проживання та номер телефону. Оформлення пільгових та безкоштовних проїзних документів проводиться на підставі відповідних документів, які підтверджують право на пільговий проїзд.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool