Питання відшкодування ПДВ - на особливому контролі кіровоградських податківців

Липень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1378 | Коментарі: 0

Протягом червня нинішнього року підприємства Кіровоградської області заявили до відшкодування 28,8 млн. грн. податку на додану вартість, з них 28,0 млн. грн. – на розрахунковий рахунок платників. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

За наслідками проведеної роботи по виявленню фактів незаконного відшкодування ПДВ та з метою руйнування схем, які для цього використовуються, в червні 2011 року із заявлених сум упереджено безпідставне відшкодування 305,2 тис. грн. податку на додану вартість.
Так, в червні нинішнього року в ході проведення перевірки приватного підприємства щодо достовірності нарахування суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість із зарахуванням у зменшення податкових зобов'язань з ПДВ наступних податкових періодів за березень 2011 року кіровоградські податківці виявили цікаві факти. Як з’ясувалось, в порушення вимог Податкового кодексу України відповідальні особи суб’єкта господарювання подали до податкової інспекції звітність по податку на додану вартість з помилками. Таким чином, за результатами проведеної перевірки платнику зменшено заявлену суму бюджетного відшкодування у зменшення податкових зобов'язань з ПДВ наступних податкових періодів на 160,1 тис. грн.
Нині податківці з’ясовують навмисність допущених помилок.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool