Питання спорту та молоді на Кіровоградщині фінансуються за залишковим принципом

Липень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

Геннадій Заболотний, президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області:

«Позиція Прем’єр-міністра чітка і зрозуміла. Надання виділених з держбюджету коштів на фінансування галузі фізичної культури і спорту важливо освоїти виключно за цільовим призначенням.
Адже на сьогодні питання спорту та молоді на Кіровоградщині фінансуються за залишковим принципом, при цьому майже повністю відсутня підтримка місцевої влади для розвитку такої суспільно-важливої галузі. Як наслідок, це призвело до призупинення роботи деяких обласних та місцевих ДЮСШ, спортивних секцій, до не проведення низки змагань та участі у чемпіонатах наших спортсменів.
Федерація легкої атлетики Кіровоградської області зацікавлена у тісній співпраці з органами місцевої влади у цьому питанні, а також закликає інші громадські організації, керівництво спортивних шкіл області до рішучих дій у напрямку відродження обласного
спорту».

Арсеній Яценюк - місцевій владі: Ремонтуйте спортмайданчики і ДЮСШ. Уряд віддав вам для цього ресурс
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання колегії Міністерства молоді та спорту України сказав, що Уряд виділив 100 мільйонів гривень на підтримку ДЮСШ.
«Уряд віддав цей ресурс на місця. Нема чого кабінети ремонтувати за ці гроші, ремонтуйте спортивні майданчики, школи і ДЮСШ. Покажіть, що ви турбуєтеся про майбутнє країни. За інших обставин це майбутнє країни виїде в інші держави».
Глава Уряду звернувся до всіх спортивних асоціацій: «Тисніть на владу публічно, всіма засобами і методами, які у вас є. Зробіть цей публічний заклик. І позиція Міністерства повинна бути така сама активна в тому, щоби ми формували базу для наших майбутніх перемог».

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool