Питання дотримання працівниками вимог охорони праці перебуває на постійному контролі керівництва Одеської залізниці

Серпень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Питання суворого дотримання працівниками вимог охорони праці та попередження випадків виробничого травматизму перебувають на постійному контролі керівництва Одеської залізниці. Про це свідчить план виконання комплексних заходів спеціально розроблений для дотримання усіма залізничниками встановлених нормативів з охорони та гігієни праці.

Протягом семи місяців поточного року залишалися актуальними питання попередження виробничого травматизму, професійних захворювань та виникнення нестандартних ситуацій у структурних підрозділах залізниці. З початку року 473 працівники залізниці вже пройшли навчання у Дорожньому навчально-методичному центрі. Теоретична частина навчання включала в себе не тільки прослуховування лекції, а й демонстрацію для учасників цікавих тематичних відеофільмів. Також на залізниці проводилися огляди-конкурси «За безпечну працю», «Кращий працівник», «Кращий по професії», тематичні виставки-презентації, зустрічі працівників служби охорони праці з трудовими колективами структурних підрозділів Одеської залізниці.
У квітні 2012 року на базі вагонного депо Херсон було проведено дорожній семінар з питань охорони праці та забезпечення безпечних умов праці на пунктах розбору рухомого складу в металобрухт. Активну участь у даному семінарі взяли спеціалісти з охорони праці усіх структурних підрозділів та головні інженери галузевих служб залізниці.
Проте профілактична робота служби охорони праці не обмежується регулярним проведенням інструктажів, конкурсів та лекцій для залізничників. Нещодавно діти працівників магістралі мали змогу на рівні зі своїми батьками долучитися до справи пропагування суворого дотримання вимог безпеки праці на виробництві. Весною на Одеській залізниці проходив конкурс дитячих малюнків «Охорона праці очима дітей» у якому брали участь усі бажаючі: діти батьків-залізничників та дітлахи, які навчаються у школах, що перебувають неподалік залізниці. Проведення таких заходів наочно демонструє дітям та їх батькам надзвичайну важливість дотримання правил особистої безпеки на об’єктах залізничної інфраструктури.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool