Письменниця з Кіровоградщини стала вдруге лауреаткою Всеукраїнського літературного конкурсу

Травень 07, 2021 | Новини | Переглядів: 1616 | Коментарі: 0

Молода письменниця з Олександрії стала вдруге лауреаткою Всеукраїнського літературного конкурсу Ми - діти твої, Україно імені кримського поета Данила Кононенка, що проводиться за підтримки Всеукраїнської загальнополітичної і літературної газети Кримська світлиця (м. Сімферополь)

Аліна Шевченко за своє художнє оповідання про війну на Донбасі, історію учасника дій в зоні АТО "Нескорений злітає, падаючи" отримала Перше місце у номінації ПРОЗА. Стаття дівчини про Олександрійську бібліотеку імені Чижевського у номінації ПУБЛІЦИСТИКА також отримала Перше місце.

Результати Всеукраїнського літературного конкурсу з "кримським корінням" "Ми - діти твої, Україно!" стали відомі 2 травня, саме на Великдень.

Нагороди цього року, як і минулого переможці конкурсу отримають Новою поштою, у зв'язку з карантинними обмеженнями у Києві, бо нагородження традиційно проводиться в Києві, театрі "На Подолі". Вітаємо землячку, десятикласницю з Ізмайлівського ЗЗСО з подвійною перемогою на патріотичному літературному конкурсі. 

Аліна Шевченко

Аліна Шевченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool