Пішохід травмувався з власної вини

Лютий 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

По телефону 102 надійшло повідомлення про те, що в м. Олександрія по вулиці І.Франка сталася ДТП і є потерпілі. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

На місці аварії інспектори ДАІ встановили, що по вулиці І.Франка біля будинку №127, водій автомобіля «Ваз 21110», 32-річний місцевий житель, скоїв наїзд на пішохода, який не очікувано вийшов на проїзну частину. 

В результаті аварії 52-річний пішохід отримав тілесні ушкодження з якими був доставлений до травматологічного відділення Олександрійської МЛ № 1.

Управління Державтоінспекції звертається до пішоходів. Не ризикуйте, переходьте проїжджу частину лише по пішохідних переходах, переконавшись, що водії транспортних засобів поступаються Вам дорогою.

При русі в темний час доби і в умовах недостатньої видимості пішоходам рекомендується мати при собі предмети зі світловідбиваючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool