Піклування батька закінчилося для шестимісячного малюка - смертю

Жовтень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1372 | Коментарі: 0

Працівники Новоархангельського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 30-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

9 жовтня до райвідділу міліції звернулася 25-річна жителька районного центру та повідомила про зникнення свого шестимісячного сина.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали батьків дитини та з’ясували страшну правду про те, куди зник малюк. Жінка розповіла оперативникам, що два дні тому вони разом із співмешканцем вдома у знайомої розпивали спиртні напої. Надвечір чоловік забрав двох їхніх малолітніх дітей та пішов додому, а вона залишилася у подруги. Коли ж через день нарешті повернулася, то ніде не могла знайти меншого сина.
Свідчення співмешканця пролили світло на таємницю зникнення хлопчика. Виявилося, що горе-батько, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, взявся годувати малого з пляшечки. Син не хотів їсти та почав голосно плакати. Чоловік розлютився і силоміць засунув соску в рот малюка. Через кілька хвилин дитина вже не подавала ознак життя. Зрозумівши, що накоїв, батько вирішив приховати сліди злочину та, загорнувши малого у футболку, закопав труп на городі…
Результати розтину тіла хлопчика засвідчили, що його смерть настала в наслідок механічної асфіксії – закриття дихальних шляхів стороннім предметом.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 п. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного ув’язнення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool