Підвищення тарифів на тепло - це вирок мільйонам українців,- Сергій Ларін

Червень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

Народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін переконаний, що рішення Нацкомісії з регулювання електроенергетики, яким удвічі підвищуються тарифи на тепло, – це вирок мільйонам українців. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні вже немає сумнівів, що спершу сотні тисяч українських сімей не зможуть покрити непідйомні тарифи, а потім до них за боргами прийдуть колекторські компанії.
З кожним таким грабіжницьким підвищенням тарифів рівень розрахунків знижується. Не потрібно бути математиком або працівником статуправління, щоб це розуміти! Люди не можуть платити – бо у них копійчані доходи, в країні повальне безробіття, злидні. І нове підвищення тарифів тільки погіршить ситуацію!
Ми продовжуємо чути, що Україна йде в Європу. Єврооптимізм усюди – в газетах, телепередачах, соціальних мережах. Тільки варто поглянути в очі простих українців – там суцільний відчай. Кожен розуміє, це не в сьогоднішню цивілізовану Європу нас ведуть, де тарифи відповідають доходам. А в дрімуче середньовіччя, коли люди милися два рази в житті – після народження і при смерті, – написав Ларін.

Читайте також: Кіровоградці, готуйтесь до високих тарифів за опалення ваших домівок!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool