Підтримка військовослужбовців та якість надання медичних послуг - на контролі обласної влади

Серпень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

Питання обороноздатності країни та підтримки військовослужбовців залишаються пріоритетним для нашої держави. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час щотижневої апаратної наради.

Підсумовуючи результати візиту Президента України Петра Порошенка на Кіровоградщину, очільник облдержадміністрації підкреслив, що Глава держави високо оцінив роботу, яка проводиться в області з підтримки та надання медичних послуг військовим. Сергій Кузьменко зазначив, що Петро Порошенко під час перебування в області значну увагу приділив саме військовим.

Зокрема, разом із Міністром оборони України Степаном Полтораком та начальником Генштабу ЗСУ Віктором Муженком Президент України відвідав 3-й окремий полк спецпризначення, де поспілкувався з особовим складом і представниками НАТО, які виконують певні функції в Україні, зустрівся із членами сімей військовополонених та побував в обласному госпіталі для ветеранів війни.

Голова облдержадміністрації принагідно подякував головному лікарю госпіталю Геннадію Сябренку за роботу з оновлення закладу і створення комфортних умов для пацієнтів, а також медичному персоналу за надання послуг учасникам АТО на найвищому рівні.
– Це важливо. Ми будемо і надалі підтримувати наших військовослужбовців, зокрема, продовжуватимемо надавати їм послуги безкоштовної діагностики за спеціальною обласною програмою. Якщо буде необхідність у подальшому фінансовому наповненні цієї програми, то відповідні рішення буде прийнято, – підкреслив Сергій Кузьменко.

У продовження теми якісного надання медичних послуг, очільник облдержадміністрації зауважив, що робота з реконструкції дитячої обласної лікарні також високо оцінена Президентом України.

– Дякую усім колегам, які разом зі мною працювали над реалізацією цього амбітного проекту, – наголосив голова облдержадміністрації та висловив вдячність народним депутатам від Кіровоградщини за сприяння у виділенні коштів з державного бюджету, депутатському корпусу обласної ради за рішення щодо фінансування об’єкту з обласного бюджету, керівникам територій за субвенції з місцевих бюджетів, а також медперсоналу закладу, який продовжував надавати послуги в умовах ремонту, та підряднику за проведення якісних робіт в короткий термін.

– Контролюватиму, щоб медичні послуги у дитячій обласній лікарні надавалися на високому рівні, адже саме задля цього ми розпочинали реалізовувати цей масштабний проект, – підсумував голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool